Nieuwsarchief

Feestje verkeerd 2017

Zoals ieder jaar organiseert Carnavalsvereniging De Nachtülkes ook dit jaar weer het inmiddels legendarische Feestje Verkeerd!

Een carnavalsavond waarbij verschillende verenigingen met hun hoogheden, maar ook overige carnavalsvierders, langs komen om er samen een gezellige en foute avond van te maken.
Het thema van dit jaar is Glitter & glamour. Voor de beste (en dus meest fout) verklede man en vrouw zijn er leuke prijzen te winnen!

Feestje verkeerd 2017Dit jaar zal het Feestje Verkeerd plaatsvinden op zaterdag 4 februari vanaf 20:00 uur bij Café ’t Wiefke in Losser. De entree is gratis!

We hopen velen van jullie te mogen begroeten op deze gezellige feestavond!

Vul de kas van onze vereniging!

VuldekasregelsVul de kas van onze vereniging!

Vanaf maandag 05 oktober aanstaande ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij JUMBO De Jong een actiecode, deze code kan je toekennen aan een lokale vereniging naar keuze.
Uiteraard hebben wij ons hier ook voor aangemeld zodat jullie dit geld ook aan onze vereniging kunnen toekennen!

De code kan je op http://www.vuldekas.nl/jumbodejong invullen of inleveren in een inleverbus in de JUMBO-winkel. Elke ingevulde actiecode vertegenwoordigt €0,10

Foto’s oud-papier feest

IMG_1691Op zaterdag 11 juli 2015 was er weer het jaarlijkse oud-papier feest. De foto’s staan in het fotoalbum.

Ieder jaar wordt dit feest georganiseerd voor de vrijwilligers van onze vereniging die maandelijks helpen met het ophalen van het oud-papier. Ze krijgen hier een gezellig dagje uit voor terug, in 2015 gingen ze klootschieten, met aansluitend een BBQ bij onze bouwloods.

Nieuwe website!

Beste bezoeker,

Na een aantal jaren een onbeheerde en verouderde website te hebben gehad werd het tijd voor vernieuwing.

Met trots presenteren wij u deze geheel vernieuwde website!

Wij willen Sveneu bedanken voor het realiseren hiervan.