Open dag

Op de Open dag van C.V. De Nachtülkes komen ieder jaar vele belangstellenden van andere carnavalsverenigingen, maar ook andere buitenstaanders, de vorderingen van de praalwagen bekijken en de sfeer binnen de vereniging proeven. Onder het genot van een hapje en een drankje is dit ieder jaar een zeer gezellige middag. De Open dag is ieder jaar 2 weken voor carnaval, op zondag. Doordat de carnaval dan al zicht komt, is er vaak voor de belangstellenden al veel te bewonderen.

Tijdens de Open dag mogen we ieder jaar ook de hoogheden van de verschillende verenigingen uit de gemeente Losser begroeten, waaronder de Jeugdprins, Jeugdprinses, het Gaffel Aöske, de Jongerenprins van het JKL en de Prins van Losser. Alle hoogheden treden op met hun nummer en nemen verschillende actieve leden van C.V. De Nachtülkes op in hun huishouding.

Op deze bijzondere middag zet het bestuur van C.V. De Nachtülkes verschillende actieve leden in het zonnetje door hen 1 van de 11 verenigingsmedailles te overhandigen. Aan 1 van deze 11 medailles is de Orde van Verdienste gekoppeld.

Kortom: onder het genot van een hapje en een drankje maakt u een gezellige carnavalsmiddag mee!

We zien u graag op 12-02-2017!